Σάββατο 05/02/2011 - 03:33:02
Έκδοση για εκτύπωση  Δημιουργία PDF αρχείου απο την είδηση αυτή   
Σύλληψη 18χρονου για εκβίαση στην Πτολεμαΐδα
Συντάκτης Γιαπρακίξ στο Τοπικά : Ειδήσεις
Ένας 18χρονος ημεδαπός, μαθητής τεχνικής σχολής, συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης στην Πτολεμαΐδα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας, διότι εκβίαζε έναν 17χρονο συμμαθητή του, απειλώντας τη σωματική του ακεραιότητα, ζητώντας του το χρηματικό ποσό των 900 ευρώ.

Ο απειλούμενος μαθητής από τον πιο ρωμαλέο συμμαθητή κατήγγειλε το περιστατικό μαζί με τη μητέρα του στο Τμήμα Ασφαλείας Πτολεμαΐδας και σε συνεννόηση με τον εισαγγελέα συμφωνήθηκε να του παραδώσει το ποσό των 100 ευρώ, αφού δεν διέθετε το ποσό που του ζητήθηκε.
πηγή: Πτολεμαίος
Μόνο που όταν πήγε να παραλάβει τα χαρτονομίσματα που ήταν προσημειωμένα συνελήφθη από τους αστυνομικούς και κρατήθηκε στα κρατητήρια της Ασφάλειας.

Το πρωί της Παρασκευής παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης ο οποίος τον άφησε ελεύθερο μέχρι να παραπεμφθεί στον εισαγγελέα Ανηλίκων Κοζάνης.

Σχόλια : 0, Bookmarks:           
Λέξεις Κλειδιά : κοζάνη, kozani, Φωτογραφίες κοζάνης,ΚΟΖΑΝΙ, αποκριές, αποκριά, αποκρια, καρναβαλι, τει, Τ.Ε.Ι. , Δυτική Μακεδονία,west macedonia, ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, kozanis


Η εκδοτική ομάδα του giapraki.com δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο και τις απόψεις που μπορεί να εκφράζουν τα
μέλη του. Κάθε ένας είναι υπεύθυνος του λόγου του. Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με την
ομάδα συντάξης του Giapraki.com στο info@giapraki.com

Κανόνες Λειτουργίας του Forum, Πολιτική Απορρήτου
Χρόνος παραγωγής σελίδας: 0.1436 δευτερόλεπτα, 0.0830 απο το χρόνο αυτό για SQL queries. DB queries: 48.