Σάββατο 05/02/2011 - 03:46:30
Έκδοση για εκτύπωση  Δημιουργία PDF αρχείου απο την είδηση αυτή   
Ήθελαν να παίξουν με τον Ήλιο της Βεργίνας στις φανέλλες τους
Συντάκτης Γιαπρακίξ στο Αθλητισμός
Απρόοπτη εξέλιξη είχε ο προγραμματισμένος για το Σάββατο, πρώτος αγώνας ανάμεσα στον Αρίων Πτολεμαΐδα και της Πρίλεπ από τα Σκόπια για το Challenge Cup.

Ένας αγώνας που δεν θα γίνει ποτέ αφού οι Σκοπιανοί για μια ακόμα φορά προκάλεσαν με τις ενέργειες τους και ο Αρίων διά του προέδρου Τάσου Πέτκου δεν ήταν δυνατόν να τις δεχτεί.
πηγή: eordaia.org
Πιο συγκεκριμένα στη σύσκεψη που έγινε την Παρασκευή το απόγευμα οι Σκοπιανοί εμφάνισαν το σήμα τους στο οποίο υπήρχε ο ήλιος της Βεργίνας. Αμέσως οι άνθρωποι του Αρίων που εν τω μεταξύ ήταν σε ανοιχτή επικοινωνία με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας Σίμο Λαζαρίδη τόνισαν ότι αν δεν αποσύρουν το σήμα δεν πρόκειται να παίξουν.

Ο κομισσάριος του αγώνα Gustav Burziwal από την Αυστρία τόνισε ότι δεν είναι τόσο ξεκάθαρος ο ήλιος αλλά ο πρόεδρος του Αρίων του είπε πως είναι δυνατόν να λέει κάτι τέτοιο με τον ήλιο να φαίνεται ξεκάθαρα στο κέντρο του σήματος της σκοπιανικής ομάδας.

Ο κομισσάριος του είπε ότι ναι μεν έχει δίκιο αλλά από εκεί και πέρα δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο.

Ο Αρίων αφού συνεννοήθηκε με τον ομοσπονδία έστειλε έγγραφο στην διεθνή τονίζονταν ότι δεν θα παίξει.

Είναι χαρακτηριστικό ότι και πέρσι έγινε το ίδιο πράγμα με τον Μέγα Αλέξανδρο να ταξιδεύει στα Σκόπια αλλά να μην παίζει υποστηρίζοντας αυτό που υποστήριξε ο Τάσος Πέτκος και ο Αρίων.

Ότι δηλαδή ο ήλιος της Βεργίνας είναι ελληνικός και δεν μπορεί κανένας να τον στηλιτεύεται.

Αναμένονται οι αποφάσεις της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας αν και το πιθανότερο είναι όπως γίνεται τις περισσότερες φορές ο Αρίων να αποκλειστεί και να τιμωρηθεί με βαρύ πρόστιμο.

Ένα πρόστιμο που φυσικά δεν μετρά μπροστά στην Εθνική υπερηφάνεια που την κράτησε ψηλά η διοίκηση του Αρίων Πτολεμαΐδας.

Σχόλια : 0, Bookmarks:           
Λέξεις Κλειδιά : κοζάνη, kozani, Φωτογραφίες κοζάνης,ΚΟΖΑΝΙ, αποκριές, αποκριά, αποκρια, καρναβαλι, τει, Τ.Ε.Ι. , Δυτική Μακεδονία,west macedonia, ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, kozanis


Η εκδοτική ομάδα του giapraki.com δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο και τις απόψεις που μπορεί να εκφράζουν τα
μέλη του. Κάθε ένας είναι υπεύθυνος του λόγου του. Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με την
ομάδα συντάξης του Giapraki.com στο info@giapraki.com

Κανόνες Λειτουργίας του Forum, Πολιτική Απορρήτου
Χρόνος παραγωγής σελίδας: 0.2158 δευτερόλεπτα, 0.1532 απο το χρόνο αυτό για SQL queries. DB queries: 48.