Πέμπτη 13 Ιανουάριος 2011
Πέμπτη 13/01/2011 - 10:59:37
Έκδοση για εκτύπωση  Δημιουργία PDF αρχείου απο την είδηση αυτή   
Επιθέσεις απο hackers χωρίς γνωστοποίηση αιτημάτων...
Συντάκτης giapraki στο Giapraki.com
Τον τελευταίο καιρό το giapraki.com υπέστη αρκετές απανωτές επιθέσεις απο αγνώστους, με σκοπό την υποκλοπή κωδικών και την πρόσβαση στον κεντρικό Server της εταιρίας που μας φιλοξενεί. Δεν είχε ανακοινωθεί νωρίτερα το όλο θέμα, καθώς το θεωρήσαμε ανούσιο να ανακοινώσουμε πως βρισκόμαστε σε καθεστώς πολέμου με αγνώστους. Είναι όμως πολύ άσχημο να προσπαθούμε συνεχώς να αντικρούουμε τις επιθέσεις αυτές, χωρις πραγματικά να γνωρίζουμε τον λόγο της ύπαρξης τους και πραγματικά θα θέλαμε να τον μάθουμε. Η εταιρία που μας φιλοξενεί καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να μην καταρρεύσει το giapraki.com ούτε λεπτό, όπως συνέβη στο παρελθόν που χαθήκαμε για κάποιες ημέρες.

Απο την μεριά μας, θεωρούμε πως δεν ενοχλήσαμε κανέναν με την ύπαρξη μας και προσπαθούμε συνεχώς να παρέχουμε ένα συνδιασμό ενημέρωσης και χαλάρωσης στο κοινό μας, ούτως ώστε να δημιουργείται η Μεγαλύτερη Διαδικτυακή Παρέα της Δυτικής Μακεδονίας.

Σχόλια : 0, Bookmarks:           
Λέξεις Κλειδιά : κοζάνη, kozani, Φωτογραφίες κοζάνης,ΚΟΖΑΝΙ, αποκριές, αποκριά, αποκρια, καρναβαλι, τει, Τ.Ε.Ι. , Δυτική Μακεδονία,west macedonia, ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, kozanis


Η εκδοτική ομάδα του giapraki.com δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο και τις απόψεις που μπορεί να εκφράζουν τα
μέλη του. Κάθε ένας είναι υπεύθυνος του λόγου του. Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με την
ομάδα συντάξης του Giapraki.com στο info@giapraki.com

Κανόνες Λειτουργίας του Forum, Πολιτική Απορρήτου
Χρόνος παραγωγής σελίδας: 0.1374 δευτερόλεπτα, 0.0854 απο το χρόνο αυτό για SQL queries. DB queries: 48.