ΕίδησηΙδρύεται τμήμα μεταγωγών στην Κοζάνη
(Κατηγορία Τοπικά : Ειδήσεις)
Δημοσιεύτηκε απο Γιαπρακίξ
Παρασκευή 04/02/2011 - 23:50:53

Την ίδρυση Τμήματος Μεταγωγών Δικαστηρίων στην Κοζάνη προανήγγειλε ο Χρήστος Παπουτσής, κατά την ομιλία του στο συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων.

''Το μεταναστευτικό είναι ένα τεράστιο θέμα για την ελληνική κοινωνία. Στην πραγματικότητα είναι μια βόμβα. Αλλά είναι φαινόμενο που δεν είναι τοπικό, δεν είναι ελληνικό, αφορά το σύνολο της Ευρωπαϊκής ¸Ενωσης'', τόνισε μεταξύ άλλων ο Υπουργος Προστασίας του Πολίτη κατά τον χαιρετισμό του.
πηγή: ο Χρόνος


Ο κ. Παπουτσής αναφέρθηκε στα μέτρα βελτίωσης των συνθηκών εργασίας των αστυνομικών τονίζοντας ότι το Υπουργείο, μεταξύ άλλων, προωθεί την ίδρυση Τμημάτων Μεταγωγών Δικαστηρίων στην Κοζάνη, Κομοτηνή, Λαμία, Καλαμάτα και το Ηράκλειο της Κρήτης, προκειμένου αντιμετωπισθούν αποτελεσματικά οι ανάγκες στις περιοχές αυτές.

Επίσης, σύμφωνα με τον Υπουργό το Υπουργείο προωθεί την ίδρυση Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και την αναδιάρθρωση των Διευθύνσεων Ασφάλειας Αττικής και Θεσσαλονίκης, καθώς και των Διευθύνσεων Αλλοδαπών με στόχο την αναβάθμιση της λειτουργίας τους.

Αυτό είναι Προεδρικό Διάταγμα, το οποίο αν δεν εγκρίθηκε ήδη, είναι θέμα ωρών να εγκριθεί από το Συμβούλιο της Επικρατείας και να προωθηθεί για δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως

Επιπλέον, κατατίθεται στη Βουλή το νομοσχέδιο για τη «Σύσταση Γραφείου Αντιμετώπισης Περιστατικών Αυθαιρεσίας στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και άλλες διατάξεις», στο οποίο όμως περιλαμβάνονται και πολλές άλλες διατάξεις.


Αυτή η είδηση είναι αποGiapraki.com
( https://www.giapraki.gr/news.php?extend.8677 )


Χρόνος παραγωγής σελίδας: 0.0256 δευτερόλεπτα, 0.0035 απο το χρόνο αυτό για SQL queries. DB queries: 17.